Pavla o Ženském zdraví od antiky po současnost: pohled Tradiční evropské medicíny (TEM) popovídá v 11:45 v Ženskem stanu.
Od starověkých léčitelek po moderní bylinkářky – tajemství ženského zdraví skrytá v tradicích TEM.
Přednáška se zaměří na fascinující historii ženského zdraví v kontextu Tradiční evropské medicíny. Odhalíme, jak se pohled na ženské tělo a jeho potřeby vyvíjel od starověku až po současnost. Seznámíme se s významnými lékařkami a léčitelkami, které ovlivnily vývoj medicíny, a s rolí bylinkářství a porodních bab v péči o ženy. Prozkoumáme nejčastější otázky ženského zdraví, které trápily ženy po staletí, a zhodnotíme, jak se s nimi vyrovnává Tradiční evropská medicína. Na závěr se zamyslíme nad důvody, proč je i v dnešní době důležité obracet se k moudrosti našich předků a využívat léčivou sílu bylin a přírody pro podporu ženského zdraví.

Pavla Vacková:
S nadšením se věnuji Tradiční evropské medicíně (TEM) již několik let. Mým cílem je přiblížit moudrost našich předků současnému člověku a ukázat, jak může TEM přispět k celkovému zdraví a pohodě. Svoje znalosti jsem získala studiem na prestižních institucích, jako je vídeňský Institut Tradiční evropské medicíny a Apollon Akademie v Brémách. Neustále se vzdělávám a účastním se zahraničních workshopů, abych přinášela nejnovější poznatky z tohoto oboru. Jako spolumajitelka firmy Temperatio se podílím na výrobě produktů podle originálních historických receptur TEM, které jsou pro mě nejen byznys, ale i osobní mise.

Zároveň vás rády přivítáme u našeho stánku č. 34, kde můžete ozkoušet, ovonět, ochutnat naše produkty od tem.peratio a to po celý den akce od 10:00 - 18:00.
Ceny produktů budou stejné jako na eshopu, ušetříte za dopravné a balné :-) Při nákupu dostanete kupon na další nákup na eshopu.
Přijdťe nás podpořit a pozdravit. 
Těšíme se na vás,
S láskou ke zdraví, Pavla a Míša

Stánek tem.peratio č. 34 viz plánek v galerii
UPOZORŇUJEME, že ulice příjezdová Ůdolní je zavřená